Хасково

Подпалиха магазина на рибар, недоволен от работата на ИАРА – Хасково

Добромир ГеоргиевМагазин за рибарски принадлежности на ул. „Добруджа“ 63 са гасили тази нощ хасковските пожарникари. Инцидентът е станал около 02:25 часа. Бързата намеса на огнеборците е предотвратила разрастването на огъня. Спасен е магазинът както и по-голямата част от стоката в него. Изгорели са само рибарски принадлежности.

Магазинът е на Добромир Георгиев. Хасковлията, който е запален рибар, влезе в медийното пространство неколкократно. Той бе сред инициаторите, които събираха собствени средства, за да зарибяват язовир Тракиец и заявиха готовност да помагат на ИАРА – Хасково в борбата с бракониерството.

В началото на тази година обаче Добромир Георгиев бе и сред инициаторите, които събраха и изпратиха подписка до шефа на ИАРА – София за отстраняването на местния началник д-р Милчо Милчев заради невъзможността му да се справи с проблема – бракониерство.

Георгиев дори обвини Милчев, че покровителства нарушителите. Последва проверка от София, чийто резултати не бяха задоволителни. Това доведе до отстраняването на д-р Милчев от длъжност.

Дали пожарът в магазина за рибарски принадлежности на ул. „Добруджа“ 63 има нещо общо със сагата в ИАРА – Хасково не е ясно. Днес ще бъде направен повторен оглед на помещението. Основната версия по която се работи е умишлен палеж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лозко
Лозко
22.03.2013 13:59 13:59

Вече четох доста по темата, разгледах и двете страни. И тъкмо щях да отсъдя(лично за себе си), че бракониерите са организирали подписката срещу д-р Милчев и че са нарочили т.нар. „Козел“ за „мутра“, защото им пречи да бракониерстват безнаказано… И хоп – запалили магазина на единия организатор. За мен това си е откровено мутрински похват и колкото и светъл и безоблачен да е образа на г-н Милчев, в моето съзнание той е кривия. Щом неговите „приятели“ могат да престъпят закона по този начин, значи няма никакъв проблем да си развяват безнаказано байряка на края на света с една по-солидна протекция.
Отсъждам:
Бракониерите и д-р Милчев са заедно. Точка.

Анонимен
Анонимен
22.03.2013 21:39 21:39

Ами тука е така: правиш нещо хубаво и ти палят магазина!

Анонимен
Анонимен
24.03.2013 2:36 2:36

za6toto na njakoi hora im pali mnogo otdolu,a i ne im ottarvat ne6tata,koito 6te se promenjat sre6tu tjah ottuk natatak?!!!dotuk be6e kradeneto i brakonierstvoto!!!6te go vidite v nai skoro vreme!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button