Хасково

Жълт код за опасно време, скоростта на вятъра достига до 25 м/сек

ImageЖълт код за потенциално опасно време е обявен днес за Хасковска област. В момента в Хасково вилнее вятър със скорост от 20 м/сек, а поривите на места достигат до 25 м/сек, съобщиха от Областната метереологична служба. Има опасност от счупване и падане на клони, затова пешеходците трябва да бъдат много внимателни.

От снощи до днес пожарникарите са реагирали на три сигнала за отстраняване на опасни предмети, вследствие на силния вятър. Те са премахнали паднали ламарини на пътното платно, които са пречели на движението до бензиностанция „Шел“ в Хасково.

Паднали са и ламарини от покрива на магазин „Марса„, които също са били отстранени от огнеборците. Сигнал е бил подаден и за маднала мазилка от покрива на къща в Хасково.

Евентуално следобед метеоролозите очакват облачността да се разкъса като са възможни и превалявания. Температурите в Хасково ще се движат в интервала от 6 до 10 градуса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button