Спорт

Боркините ни отпаднаха от европейското

Виктория Бобева, архивБез отличия от европейското първенство по борба в Тбилиси останаха двете ни представителки при жените от Хасковски регион.

Националката от клуб „Димитровград“ Виктория Бобева загуби днешния си двубой в категория 72 кг свободен стил срещу Алиева от Азърбейджан с 1:2 части /2:1, 0:1, 1:4/. За републиканската ни шампионка в категорията на Станка Златева това бе дебют на шампионат от подобен ранг.

С най-голям шанс за злато на европейското е рускинята Наталия Воробьова, която стана олимпийска шампионка в Лондон. Нейна съперничка за титлата е испанката Унда Маер.

Хасковлийката Валя Трандева, която от няколко години тренира в отбора на НСА, претърпя фиаско още в първата си схватка в квалификациите. Тя загуби с 0:2 части /0:6, 1:1/ от французойката Изабел Ладевез в категория 51 кг свободен стил – съобщиха от федерацията по борба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button