Хасково

Камъни полетяха от кооперация, потрошиха автомобил

ИнцидентБетонни късове от комин на кооперация се стовариха заради силния вятър върху лек автомобил. Инцидентът стана около 15 часа днес на хасковската улица „Добруджа“ 38 и по чудо не доведе до фатални последствия.

Секунди преди късовете да полетят от 4-етажната кооперация и да се стоварят върху паркираната отдолу кола, оттам е минала жена. В случая тя е имала голям късмет, разказаха пред Haskovo.info очевидци.

Щетите по автомобила, който е на служител в близка фирма, са големи. Според собственика ремонтът ще струва поне 500 лева. Колата е със счупено предно стъкло, свит преден капак и калници.

На метри от нея бе паркирана и служебната кола на директора на хасковската многопрофилна болница д-р Славчо Близнаков, който живеел в отсрещната кооперация. Тя обаче се е разминала без щети.

След инцидента кооперацията бе обградена с предпазни ленти, защото районът е опасен за пешеходците. Паднала е само шапката на комина, но при по-силен вятър е възможно целият комин да падне на земята, коментираха дошлите на мястото пожарникари. По думите им вина за инцидента носят живеещите в кооперацията, които не са ремонтирали старите комини.

На 20 сигнала са реагирали до 16 часа огнеборците в Хасковска област. 12 от проведените аварийно-спасителните дейности са в Хасково. В болшинството от случаите става въпрос за отстраняване на висящи ламарини и плоскости по покриви или тераси на жилищни сгради. В Димитровград силния вятър е съборил дърво върху лек автомобил, но пострадали няма. Дърво е паднало и на улица в минералбанското село Спахиево.

 

Инцидент  Инцидент 
 Инцидент  Инцидент

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.03.2013 19:38 19:38

Този човечец ако мисли че ще се размине с 500лв.

Анонимен
Анонимен
23.03.2013 7:24 7:24

Тези собственици сега да му платят поне 500 лева, за да си оправи нанесените от неоправения им комин щети!

Back to top button