Хасково

Арестуваха 8 души за кражби на нафта от влакове

Кражби на гориво, архивОсем души в Хасковско са задържани за кражби на гориво от влакови композиции, съобщават от МВР. Акцията на „Транспортна полиция“ е под ръководството на Районна прокуратура – Харманли.

В сряда сутринта между Симеоновград и Харманли е задържан 40-годишен мъж от Симеоновград, непосредствено след кражба на 150 литра дизелово гориво, източени в пластмасови туби. Той получил нафтата след договорка с двама машинисти от Дупница.

В хода на разследването са претърсени 9 имота в Хасково, Симеоновград, Димитровград и близки села. Там са намерени и иззети още 80 литра дизелово гориво, множество празни пластмасови туби и приспособления за източване на гориво от дизелови локомотиви.

Освен симеоновградчанина и двамата машинисти са били задържани още петима души от Хасково, Димитровград, Симеоновград и Пловдив. Шестима от всички осем задържани са служители на Холдинг БДЖ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.03.2013 16:26 16:26

ZNA$I NE KRADAT SAMO SIGANITE TO BILGARITE SA PO GOLEMI KRADSI AMA NEYSE NEKA NIE DA SME $ERNITE OVSE-HAHAHA

МАНГО
МАНГО
22.03.2013 17:19 17:19

АБЕ МАНГАЛ ПРОСТ….НАЛИ ЗНАЕШ А АКО НЕ ЗНАЕШ ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ ЦИГАНИН ДЕТО НЕ КРАДЕ И НЕ ЛЪЖЕ НЯМА А АКО ИМА ЗНАЧИ НЕ МУ Е ЧИСТО ЦИГЪНСКА КРЪВТА

Back to top button