Хасково

Къща, апартамент, кафене и кола горяха през уикенда

ПожарнаС 30 кв.м. опушени стени и изгоряла микровълнова печка се е отървало хасковско семейство след пожар в апартамента им на ул. „Дунав“.

Инцидентът е станал в 8:15 часа в събота. Причината за лумването на огъня е късо съединение, съобщават от Областната противопожарна служба.

10 минути по-късно на спешния телефон 112 е бил подаден сигнал да пожар в селскостопанска постройка в хасковското село Тънково. Изгорели са столове, шкафове, хладилник и скара. Причината за инцидента е отново късо съединение.

В неделния ден са регистрирани три пожара. Горяла е къща на ул. „Момин камък в Хасково. Огънят е изпепелил дюшек и матрак. Опушени са и 40 кв.м. стени. При друг инцидент пожарникарите са гасили кафене в Димитровград. Пламъците са унищожили абсорберната система на заведението, опушени са и 10 кв. м. стени. Вчера е горял и лек автомобил Опел Вектра в кв. „Марийно“ в Димитровград. Късо съединение е унищожило двигателя и купето на колата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button