Хасково

Бум на желаещите да пробият ушите, екстри за мераклиите

Продупчване на уши

Малката Рая вече е с обици

Бум на желаещите да пробият ушите си на Благовещение отчитат от най-голямото козметично студио в Хасково. „Всички часове за резервирани“, коментира собственикът Румяна Кирчева. Сред ентусиастите има както деца, така и майки и баби.

Самата тя дори всяка година на Благовещение поставя по една обица на ухото си. Така на лявото ухо има вече 6, а на дясното – 2. „Има още място. И тази година ще си поставя още една обица“, разказа с усмивка Кирчева.

За празника от козметичното студио предлагат  богат избор от обици за всеки вкус. „Имаме такива с цветни камъни, с фигурки, такива, които са минали през златна и сребърна баня“, обясни Кирчева.

Продупчване на уши

Румяна Кирчева

За по-претенциозните се предлага Система 75 Дейзи. Тя е направена така, че пробиването на ушите е абсолютно безболезнено и не разкъсва тъканта. „Така ако някой си промени мнението и след известно време реши, че не иска да има дупки на ушите, при сваляне на обиците дупката зараства само за 2 часа“, допълни собственикът на козметичното студио.

Система 75 Дейзи върви и с подаръчна кутийка за малки принцеси, в която родителите ще могат да съхранят първите обички. В кутийката има място за кичур от косата и първото паднало зъбче. Удоволствието струва 30 лева. Стандартното пробиване на уши е 12, 13 или 14 лева в зависимост от размера на обиците.

 

Продупчване на уши Продупчване на уши

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button