Спорт

„Виолена“ втори в отборното на V аеробик фест маратон

КА ВиоленаС участие в V аеробик фест маратон започна новата състезателната 2013 г. за Клуб по аеробика „Виолена“.

Участваха над 100 състезатели в индивидуалната и отборна надпревара. Хасковският клуб завоюва II-ро място в отборното класиране с оценка 26,8, което е само с 0,1 след първите – СК „Актив“София.

Поради променената наредба /който участвува в отборната надпревара не може да участвува в индивидуалната/ Мая Георгиева, която беше безспорен фаворит не можа да вземе първото място. Останалите участнички от клуба са Мария Калайджиева, Мария Запрянова,Виктория Мирчева и Симона Чонкова. За това че са били не само най-добрите но и най- атлетичните и впечатляващи с външния си вид е и спечелената награда мис аеробик-маратон от Мария Калайджиева.

Мая Георгиева, която е единственият лизензиран и действуващ инструктор в Хасково за най-новите и атрактивни стилове „Zimba“i “Kangoo jump“ след 4 дена заминава на национален курс за съдии по спортна аеробика във връзка с новия правилник за 2013-2016 г.

За първи път в Хасково от 18 години от както е създадена спортната аеробика в града вече има и международен съдия по спортна аеробика в лицето на създателката на КА“Виолена“ Теменуга Илиева, която изкара курса в началото на февруари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button