Хасково

Крадци задигнаха 1 000 лева и система за видеонаблюдение

Image1 000 лева, ключ за лек автомобил и записващо устройство за видеонаблюдение са задигнали апаши от  частен дом на улица „Алеко Константинов” в Харманли, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково. В жилището, собственост на 43-годишен мъж, е проникнато чрез отключване с оригинален ключ, скрит до входната врата.

Още една кражба е регистрирана в Харманли – този път от офис на частна фирма за черни и цветни метали. 42-годишният собственик се оплакал в Районното полицейско управление, че дни по-рано от касата на фирмата му липсват пари, които са в процес на уточняване. Пристигналата на място оперативна група е установила, че касата не е разбивана и е намерена заключена от собственика си.

В Хасково неизвестни лица са разбили кафе автомат в квартал „Орфей“ и са отмъкнали монетника със сумата от 80 лева. От двор на къща в Свиленград пък е открадната самоделно направена метална стойка за циркуляр.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button