Хасково

Гимназията по транспорт с картинг писта

СъсезаниетоПрофесионалната гимназия по транспорт вече има собствена картинг писта. Съоръжението е било открито през уикенда по време на регионалния кръг на националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“, на което хасковското училище бе домакин.

В изграждането на картинг пистата са се включили активно всички преподаватели и възпитаници на училището. Първите обиколки на пистата са били направени в неделя след края на състезанието. Така участниците и гостите в регионалната надпревара от Пловдив, Карлово, Пазарджик, Кърджали, Смолян, Крумовград и с. Виноградец са се забавлявали след края на състезанието.

СъсезаниетоПърви в отборното класиране са станали момчетата от Хасково. „Тимът ни успя да пребори конкуренцията със забележителни знания и умения в отделните състезателни дисциплини. Момчетата постигнаха своеобразен рекорд при регулиране момента на запалване на FIAT – 56 секунди при средно време минута, минута и половина“, съобщават от гимназията.

Сега момчетата от  гимназията по транспорт започват подготовката си за участие в последния кръг на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“, което ще се проведе в Казанлък от 25 до 27 април.

Съсезанието Съсезанието

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button