Регион

Турчин излетя с вана си от пътя на Бряговските завои

КатастрофаЛек автомобил КИЯ е излетял от шосе Е-80 и е спрял в крайпътните дървета в ранния следобед. Инцидентът е станал в началото на „Бряговските завои“ между Хасково и Харманли.

Ванът е управляват от 40-годишния Мохамед, който е турски гражданин и е пътувал от Румъния към родината си, разказа пред Haskovo.info негов познат, който бе повикан да помага.

Мохамед бил сам в колата и не е пострадал сериозно. Според обясненията му срещу него се задал товарен автомобил, който тръгнал да навлиза в неговото платно, тъй като не успял за вземе завоя. Това принудило турския шофьор да свие в дясно и да се преобърне в дърветата.

Часове след инцидента на мястото пристигна друг автомобил, с който шофьорът да продължи пътя си и се търсеше вариант катастрофиралата кола да бъде изтеглена.

 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хххх
хххх
27.03.2013 14:01 14:01

предвид щетите посоката на движение а именно по нагорнище ограничението на скоростта мисля че никой не му е виновен

Back to top button