Хасково

Сидеров: Във всяка партия има „фира“, ще имаме депутат от Хасково

АтакаПартия Атака ще има депутат от Хасково след предсрочните избори. Това заяви лидерът на формацията Волен Сидеров, който се срещна тази вечер със симпатизанти в Хасково. Сидеров обаче отказа да посочи кои ще бъдат лицата в листата в региона, защото това щяло да стане ясно след седмица.

Не е задължително водачът на листата да бъде местен човек, защото това са национални парламентарни избори и депутатите трябва да работят за целия народ, каза Волен Сидеров. Според него проблеми в хасковската структура на партия Атака няма и има годни хора. Разбира се във всяка партия и в нашата има „фира“, но това е неизбежно, допълни той..

Сидеров изрази притеснение, че ще бъдат направени опити предстоящите избори да бъдат фалшифицирани и призова всички при съмнение да подават сигнали. Опитите за манипулации се дължат на срасналите с властта лица, които не могат да си представят, че ще си отидат, заяви Сидеров.

Срещата в залата на НТС започна с изказване на проф. Станислав Станилов, който беше единственият депутат на Атака от Хасково в последния парламент. Той припомни героизма на българските воини по време на превземането на Одринската крепост на днешния ден преди 100 години и заяви, че битките продължават и изборите са именно такава битка. България е на българите и сега предстоят нови победи, заключи Станилов.

 Атака  Атака

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button