Хасково

Икономист повежда листата на БСП в Хасково

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев ще е водач на листата на БСП за Хасково на предстоящите парламентарни избори. Кандидатурата му бе гласувана преди минути на национално ниво, съобщиха за Haskovo.info от местната структура на столетницата.

Драгомир Стойнев е роден на 06 май 1976 година в Триполи. По професия е икономист. Владее английски, френски и руски език.  Стойнев е член на ботевградската организация на БСП.

Депутат е от 41-ото Народно събрание. Бил е избран от листата на БСП от 26 избирателен район – София област.

Стойнев е бил председател на Парламентарната комисия по труда и социалната политика. Членувал е в Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм. Вносител е на над 20 законопроекта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Kokor4o
Kokor4o
26.03.2013 19:49 19:49

Maslarkata mai be6e ministerinka na swa ministrerstwu

Анонимен
Анонимен
27.03.2013 9:07 9:07

Поредния боклук.Не е от Хасково, ама ще става депутат от тук.Пародия и той ще мисли за Хасково.Вън червените боклуци.

Анонимен
Анонимен
28.03.2013 18:44 18:44

Не е червен боклук, много добър професионалист е и е млад човек.Да не би тази Салчева която предлага Иван Костов да направи нещо за болницата в Хасково ? А какво направи Делян Добрев за Хасково, а професора от Атака, а госпожата Масларова, пък за останалите от ГЕРБ не ми се говори. Защо не се отчитат, а си мълчат ?

георги
георги
28.03.2013 22:34 22:34

Боклук си ти уважеми господине. За съжаление такива като теб в нашата държава колкото щеш. затова сме на този хал. Хем искате промяна имам предвид млади и образовани хора да бъдат начело, хем не искате. Дайте им шанс и нека работят независимо от коя политическа формация са. Вместо да се обединим и си решим проблемите в тази държава и по места ние се раздираме от завист ,кавги и незнам какво да кажа още.

Back to top button