Хасково без призьор на Националното състезание по счетоводство

Хасково

Състезанието

Ивалина Василева

Ивалина Василева от ФСГ „Васил Левски“ – Добрич стана победител в Националното състезание по счетоводство, чийто домакин е Финансово-стопанската гимназия в Хасково.

След Ивелина се наредиха Габриела Димитрова от ПГ „Атанас Буров“ – Горна Оряховица и Биляна Господинова от Търговската гимназия в Стара Загора.

„Това са представители на доказани школи по счетоводство„, коментира пред Haskovo.info главният експерт в отдел „Професионално образование и обучение“ към Министерството на образованието Румяна Лалова.

Призьорките получиха медали, грамоти, предметни награди и дори финансов стимул. Всички 20 участници в надпреварата ще имат възможността да изкарат стаж по родните си места в офисите на един от лидерите в областта на счетоводния  и търговски софтуер в България.

По регламент в състезанието нямат право да участват представители на домакините от Финансово – стопанката гимназия в Хасково. За сметка на това честта на региона са защитавали Таня Ташева от Професионалната гимназия по селско стопанско и икономика в Свиленград и Калина Апостолова от Професионалната гимназия по туризъм в областния град. Те както и всички останали участници с лекота са се справили с компютърния тест, който включва и теоретични, и практически задачи.

Състезанието

Габриела Димитрова

Състезанието

Биляна Господинова

Състезанието

Таня Ташева

Състезанието

Калина Апостолова

Състезанието

Участниците

Състезанието

Домакините

 

 

loading...

2 коментара

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.