Хасково

Младен Младенов: Нямам влечение към възрастни жени, ползвах услугите на проститутки

Дело за убийствоПроцесът срещу 30-годишния Младен Младенов от село Корен, обвинен в убийство и изнасилване на 78-годишната Милка Стефанова, гледа днес Хасковският окръжен съд. Очаква се в късния следобед съдът да излезе с присъда.

Заседанието по делото, което се гледа от 5-членен състав на Хасковския окръжен съд, започна още в 10 часа с разпит на вещите лица. Те са извършили експертизи на косъм, иззет от боксерките на подсъдимия. Според експерта Гергана Стефанова, която е извършила морфологичен анализ, косъмът не е достатъчен за извършването на ДНК-анализ, защото има само частична епителна тъкан. Заключението на другия експерт Ивайло Чепински от Научноизследователския институт по криминалистика и криминология, който е извършил ДНК-експертиза на косъма, е, че той принадлежи на жертвата.

Разпитан бе и самият Младен. Пред съда той заяви, че не е имал полови сношения с възрастни жени и няма влечения към тях. Сподели обаче, че след раздялата с приятелката си, е ползвал услуги на проститутки в района на Бизнесцентъра в Хасково и на кръговото кръстовище до бул.“Васил Левски“. Това е ставало около 2-3 пъти в месеца. Младен разказа още, че в нощта на убийството, е бил в къщата на брат си с няколко приятели. Правили си барбекю и пили алкохол до сутринта.

Всички в селото го познават, хората се страхуват, трябва вече да има присъда, развика се в залата възрастна една от село Корен по време на разпита на Младен. Наложи се да бъде изгонена от залата от председателя на съдебния състав Кольо Димитров.

Заради четене на секретни документи, процесът продължи при закрити врати. Очаква се да започнат  пледоарии, а по-късно съдът да излезе с присъда.

Haskovo.info припомня, че жестокото убийство стана навръх Великден, 2011 година. Според обвинението Младен след пиянски запой нахлул в дома на старицата, нанесъл й удари по лицето и я изнасилил. След това отново се присъединил към компанията си, а жената починала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button