Регион

Две коли горяха в Димитровград тази нощ

Пожар, илюстрацияДве коли са горели тази нощ в Димитровград. Сигнал за инцидента е подаден минути след полунощ.

Първо е пламнал паркиран Опел Вектра на бул. „Съединение“ в кв. Марийно. До идването на пожарникарите пламъците са се прехвърлили и върху съседен спрян автомобил. Освен двете коли са изгорели и ролетни щори и климатик на намиращо се в близост жилище.

Съпругата на потърпевшия е чула шум от чупене на бутилка под прозореца, където е бил паркиран автомобилът, след което е видяла лице до него и в този момент автомобилът е пламнал, а лицето е побягнало.

Причината за лумването на пожара е в процес на установяване.

През изминалото денонощие огнеборците от Областната противопожарна служба са участвали в няколко помощни операции. Извършвали са замерване на живак от счупен термометър, обезопасявали са паднал комин и скъсан ел. проводник върху покрив на къща,  оказали са техническа помощ на линейка за пренасяне на болна жена с наднормено тегло, вадили са котка от шахта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button