Хасково

Балет „Рона“ с 11 квоти за Хърватска

Балет РонаБалетна формация „Рона“ се завърна от Нови Сад, Сърбия, където участва на квалификационния турнир Dance Star. Танцьорите, получили най-високи резултати и спечелили квоти от всички квалификационни турнири във веригата на Dance Star в Словакия, Унгария, Румъния, Южна Африка, Германия, Австрия, Сърбия и Хърватска получават правото да танцуват на големият финал на Dance Star Masters от 15 до 19 май, 2013 г. в град Пореч, Хърватска.
„Рона“ участва само с 4 танцьори с 15 танца в 6 танцови стила и успя да извоюва 11 квоти за финалите. И четирите – Виктория Ламбрева, Виктория Гочева, Анета Манолова и Ивет Иванова спечелиха многобройни първи места и събраха максимален брой точки, за да получат правото да танцуват на големия финал.
 
Ивет Иванова успя да грабне симпатиите на журито и на публиката и бе отличена с един от най-специалните призове на състезанието –  за най-добро представяне на сцена на млад талант /Best Personality on Stage/. Наградата й бе връчена от съдията Кристофър Джеймин.
 
Надяваме се, че ще успеем да съберем средства, за да могат талантливите деца на нашия град да се докоснат до това невероятно преживяване – да бъдат част от най- добрите състезатели на международна сцена и да се състезават за призовите места на финалите, каза ръководителят на формацията Милена Налбантова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button