Хасково

Хасковските червени отсвириха коалиционния партньор от второто място

Драгомир СтойневЛистата на БСП за Хасково вече е ясна. Тя е била гласувана вчера на Национален съвет.

Изпълнителното бюро се съобрази с предложението на Областният съвет да не се дава второ място на коалиционен партньор, тъй като това ще е човек извън областта, коментира пред Haskovo.info лидерът на червените в областта Стефан Танев.

Така водач на листата остава Драгомир Стойнев. Както вече писахме той е икономист. Владее английски, френски и руски език. Стойнев е член на ботевградската организация на БСП. Депутат е от 41-ото Народно събрание.

След него в листата са Стефан Танев, Смиляна Нитова и Жара Пенева. Преди дни от столетницата обещаха във фейсбук, че над 50% от кандидат депутатите в листата им за Хасково ще бъдат млади хора. Това са Нина Стойчева, Божидар Драганов, Антон Атанасов, Галя Спасова, Виолета Желева и Йонко Гюдженов които заемат следващите места в листата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Апостол
Апостол
03.04.2013 18:48 18:48

Водач на листата е член на ботевградската организация на БСП… Смешници!

иван илчев иванов
иван илчев иванов
03.04.2013 23:16 23:16

Листата ви е пълен провал глупаци.Сложили сте на първите места жени от занаята….малоумници

lina
lina
05.04.2013 0:00 0:00

absoluten proval

Пенка
Пенка
14.04.2013 7:59 7:59

първият не знам, но вторият го знае цял Ивайловград, ще го види и цяло Хасково. Вие сте резил! Как така Хасково се предаде? Къде ви е БСП? Никой ли не го боли за партията!

Back to top button