Хасково

Иво Димов: В листата на ГЕРБ за Хасково няма парашутисти

ГЕРБВ листата на ГЕРБ в Хасково няма парашутисти, заяви областният лидер на партията Иво Димов минути след като бе регистриран списъкът с кандидат – депутатите за предстоящите избори.

Както Haskovo.info вече писа водач на листата е Делян Добрев. Той ще бъде и председател на предизборния щаб на ГЕРБ за Хасково. Втори е изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов.

ГЕРБ

Кр. Стефанов и Д. Добрев

Днес стана ясно, че Стефанов е студентско бебе и затова в акта му за раждане пише, че е роден в София, но всъщност е харманлиец и в града на Белоногата е живял до 18-годишна възраст. След това учи две години в УНСС – Хасково, а по-късно се прехвърля в София.

Областният управител Ирена Узунова е трета. „Амбицирана съм да работя за завършване на започнатото от ГЕРБ. Имам волята нещата в България да се случват“, заяви губернаторът. Четвъртото място в листата на ГЕРБ е за заместник – кметът на Димитровград Владимир Митрушев. Следват председателят на Общински съвет – Свиленград Георги Еленков и университетският преподавател Цонка Каснакова, която е родом от село Йерусалимово.

ГЕРБ

Регистрацията на листата

Три от лицата ни в първата шестица не са членове на ГЕРБ„, подчерта Иво Димов. Това са Красимир Стефанов, Владимир Митрушев и Цонка Каснакова.

Делян Добрев е водач на листата и за Перник. Той обяви, че основно усилията му ще бъдат насочени към доброто представяне на изборите в Хасково.

„Ще представим програма, от която ще успеем да изпълним всеки един ред“, обеща Добрев, признавайки неуспехите на предишното управление. Той допълни, че програма минимум на ГЕРБ е да вкара поне трима депутати в следващото Народно събрание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

12 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГЕРБЕР
ГЕРБЕР
03.04.2013 14:44 14:44

Калинки,п**али,медали най различни…
Ами къде е др.Ив.Петров аъъ?
Един нямя ценз,другия потопи икономиката и енерг.за нула време,другата пие по киро водка,другия лиза гъза на Боко и на танов,боклуци…

Анонимен
Анонимен
04.04.2013 13:08 13:08

Какво е това УНСС-Хасково? И как може шефът на данъчната администрация да е завършил някакъв измислен ПУЦ?

тончо токмаков
тончо токмаков
04.04.2013 11:21 11:21

продадохте държавата като видяхте зор оставихте правителството за 4 години какво направихте освен хората да се горят от глад. НАГЛОСТ

Анонимен
Анонимен
04.04.2013 8:52 8:52

Това гербаджиите наистина са умственно изостанали!И каква е тази наглост отново да ни се предлагат,след като ликвидираха де що бизнес имаше и докараха хората до отчаяние и да се палят от безнадежност!СРАМ!

гербаджия
гербаджия
04.04.2013 7:54 7:54

Изписаха се платените писачи по форумите,толкова ли сте десетина!???Ще ви сожа голяма точка като ви кажа че сте жалки защото това е най добрата кандидат депутатска листа до сега !Това е истинския ГЕРБ!А по повод Д.Добрев ако не беше това младо момче тока ви щеше да е двоен щото вашите от БСП бяха гарантирали няколко пъти по-висока цена на зеления ток години напред и ей това младо момче ги спря.Затова реват срещу него.Един умен мъж за когото ще гласуваме цялото ми семейство !

Информация
Информация
03.04.2013 20:58 20:58

Преди около 6 часа, не някои друг, а главния прок*рор каза, че влиза в Министертвото на Делян Добрев да разследва за престъпна небрежност на стойност стотици милиони левове невнесен дивидент от ЕРП-тата. Нали не си мислите, че в което и да е министертсво може да има случай на престъпна небрежност и ДиДи да не знае.
Този въпрос ще задам на ДиДи-то когато дойде да агитира в Хасково.

час по български език
час по български език
03.04.2013 19:35 19:35

По правописната грешка в лозунга на предизборния плакат с Б. Б. си личи колко са грамотни от тази партия.

veneta koleva
veneta koleva
03.04.2013 18:49 18:49

Еее спер най-добрата листа ,която може да се направи.Хора професионалисти.Ако можеши да има мажоритарен вот всички щяха да са депутати.Кое не им харесвате-хората са доказани професионалисти.Всички ходят без охрана,което означава ,че никой не се страхува от нищо.
БРАВО!!!Ето това е листа!!!Колкото повече хора от тази листа станат депутати толкова по-добре!Със сигурност трябва да подкрепим ГЕРБ

haide
haide
03.04.2013 17:47 17:47
Иван Георгиев
Иван Георгиев
03.04.2013 17:33 17:33

В листата на ГЕРБ няма парашутисти – а има само космонавти и мошенници. Как е възможно в Хасково да има толкова глупави и наивни избиратели – за да гласуват въобще за такива предатели на България !

Анонимен
Анонимен
03.04.2013 17:20 17:20

ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

Анонимен
Анонимен
04.04.2013 13:41 13:41

Населението на тази страна е тотално откачило.
Трябва да си сбъркан на клетъчно ниво за да подкрепяш един мафиот, трафикант на цигари и амфетамини – една мутра, само защото е прост колкото тебе и разбираш какво ти говори.
Наистина трябва да си сбъркан, за да изтъкваш като предимство, че БУДА/ТИКВА е прочел само една книга през живота си (Винету, въпреки, че книгите за Винету са повече от една . . .), тъй като ти не си прочел и толкова.
Трябва да си на абсолютното дъно, за да подкрепяш тази най – крадлива и нагла шайка – ГЕРБ, след като всеки ден поне по един техен министър или депутат е обвиняван в престъпления по служба, конфликт на интереси и т.н.

от всичко това изводът е само един – всеки народ си заслужава управниците

Back to top button