Хасково

„България на гражданите“ ще се бори за два мандата в Хасково

България на гражданитеЩе се борим за два мандата на предстоящите избори„, заяви днес водачът на листата на Движение „България на гражданите“ за Хасково Иван Стамболов. Той изрази надежда, че предизборната кампания ще премине в цивилизован дух. „Моето послание е да не се изрича лоша дума и да не се чуват компромати“, каза Стамболов.

Втори в листата на „България на гражданите“ е областният лидер на движението журналистът Деян Бояджиев. Трета е джаз-изпълнителката Красимира Делибозова. Следват Иво Георгиев от Димитровград и Тихомир Георгиев от областния град.

Листата за Хасково с 16-те имена в нея бе представена на пресконференция днес, въпреки че официално списъкът с кандидат – депутатите ще бъде гласуван утре на Национален съвет. „Сигурен съм, че за Хасково няма да има промени„, уточни Стамболов и допълни, че листата на „България за гражданите“ ще бъде регистрира официално в събота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бай реглон
бай реглон
03.04.2013 17:40 17:40

тия плъхове откъде изкочиха

иван иванов
иван иванов
07.04.2013 23:42 23:42

Ами плъхът Иван е изскочил от София, естествено, няма да е от Хасково, я! Само че не се казвал Стамболов, ами Стойчев или Стайчев, Отрекъл се е от името на собствения си баща и се кръстил на Стефан Стамболов! Нали се тъкми за депутатин! А какво е работил през последните двайсет години, май никой не знай.

Back to top button