Спорт

СК „Слънце“ първи на турнир в Самоков

СК СлънцеКато безспорни фаворити се завърнаха децата от Спортен клуб „Слънце“ от футболен турнир в Самоков. Събитието се проведе на 2 и 3 април, а участници в него бяха софийските клубове Ферион и Атлетик, ФК Марек – Дупница, ФК Рилски Спортист – Самоков и хасковския Спортен Клуб „Слънце“.

Турнирът се игра на спортен комплекс с изкуствена трева. Всеки от отборите влезе в пряк двубой с останалите противници и така се излъчи победителя, обясни за Haskovo.info треньорът Иво Конгалов.

СК СлънцеСлед три победи и една загуба Спортен клуб „Слънце“ се класира на първо място.

Хасковският отбор бе в състав Г. Милев, А. Войников, Е. Саид, Й. Киряков, Д. Щерев, Д. Господинов, С. Танчев, Ж. Шокаров, Г. Доганджиев, К. Киряков, Я. Петков, В. Иванов.

Малките футболисти получиха купа и медали. Всички участници се възползваха от осигуреното от организаторите безплатно посещение на басейн и СПА център, а финалът на турнира бе поставен с дискотека, допълни Конгалов.

 

СК Слънце СК Слънце

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
вввввввв
вввввввв
04.04.2013 16:11 16:11

Браво, само така

Back to top button