Хасково

Взривиха обменно бюро в комплекс „Веспрем“ в Хасково

ВзривОбменно бюро в комплекс „Веспрем“ в хасковския квартал „Орфей“ е било взривено рано тази сутрин. Сигналът е подаден малко след 5:30 часа от съседи от околните жилищни блокове.

Според първоначалния оглед взривът е бил поставен пред входната врата на помещението и е нанесъл материални щети. Разбита е вратата, прозорците и част от тавана на бюрото. Засега няма данни дали има и кражба, обясниха пред Haskovo.info от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

ВзривМястото на взрива е отцепено от полицията и се очаква екип на ДОТИ, който да изследва нанесените щети и оставените следи, за да установи с какво количество взривен материал е извършено престъплението.

Обменното бюро е собственост на 49-годишен жител на Димитровград. Съседите предполагат, че то е взривено с цел сплашване.

Обектът е работил едва от около месец. Собственикът му притежавал и други обменни бюра в града, твърдят очевидци на инцидента.

Видео Вижте видео репортаж

 Взрив  Взрив
 Взрив  Взрив

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Dancho
Dancho
06.04.2013 10:21 10:21

Тоз дето е писал статията, още не се е събудил ! 😀

Анонимен
Анонимен
06.04.2013 11:21 11:21

Разчистване на конк*ренцията!

Анонимен
Анонимен
07.04.2013 1:53 1:53

ha

Back to top button