Хасково

Взривът в „Орфей“ причини и катастрофа

КатастрофаРазсеяни от случващото се около взривеното обменно бюро в кв. „Орфей“ и промяната в организацията на движението двама шофьори катастрофираха тази сутрин.

Лек автомобил Форд и таксиметров автомобил се отърваха само с материални щети. Инцидентът стана около 9:00 часа. Шофьорката във Форда идвала към взривеното обменно бюро. Карала след таксито.

Като видяла полицейските ленти и от цепения район жената спряла. Жълтата кола пред нея дала ляв мигач, за да завие. Внезапно обаче тръгнала на заден ход и се забила в спрелия Форд.

Двете коли се разминаха с драскотини и пукнатини по бронята на немската кола. Повече бяха нервите, изхабени от страна на таксиметровия шофьор, който положи огромни усилия да избегне снимащите журналисти.

 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читател
читател
06.04.2013 22:35 22:35

Нито една от колите не е немска. Нещо сте се объркали !

titi
titi
07.04.2013 15:41 15:41

Форда да не е китайски?

Безименен
Безименен
08.04.2013 9:35 9:35

„Форд Мотър Къмпани“ (на английски език: Ford Motor Company) е американска мултинационална корпорация, автомобилен производител, основана от Хенри Форд на 16 юни 1903 г., със седалище в Диърборн (предградие на Детройт), щата Мичиган.
Компанията произвежда известните марки на „Форд“ – „Линкълн“ и „Мъркюри“, а също така притежава шведската автомобилна компания „Волво“, малък дял в японската „Мазда“. „Форд“ е бивш притежател и на други известни британски марки – „Ягуар“ и „Ленд Роувър“, които са продадени на индийската Tata Motors през март 2008 г. и „Астън Мартин“ през 2006 г.

Back to top button