Хасково

ДСБ: Крайно време е Хасково да има дясно представителство в парламента

ДСБКрайно време е Хасково да има своето дясно представителство в българския парламент. Това заяви веднага след регистрацията на листата на Демократи за силна България в областта водачът й Деница Сачева.

ДСБСачева е от София и е представител на гражданската квота. Завършила е туристически  мениджмънт в Холандия, бакалавър е по социална педагогика и магистър по  здравен мениджмънт и връзки с обществеността. Работила е Министерство на труда и социалната политика, в Националната здравноосигурителна каса, била е председател на Съвета на директорите на МБАЛ – гр. Хасково.

ДСБНа второ място в листата е Николай Балканов от Хасково. Той е мениджър в застрахователна компания. Бакалавър е по аграрна икономика. Трети е Николай Илиев от Ивайловград, който е бакалавър по икономика. Следват имената на Недялка Ангелова, Таня Пеева, Пламена Бонева, Гергана Янкова, Любен Коджаиванов, Владимир Минчев и Живко Иробалиев.

Това са млади хора, най-младият е на 24. Залагаме на разнообразни хора с опит и възможности, коментира Деница Сачева. Проблемите, които има в страната могат да се решат с предприемачество, свободна инициатива, преференции за бизнеса, допълни тя. През последните 4 години управляващата партия показа ясно подкрепата си за олигархията и монополите и едва ли ако отново са на власт ще променят нещо, каза още водачката на листата на ДСБ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ния
ния
06.04.2013 14:45 14:45

госпожа сачева да не би да направи нещо за болницата в хасково като беше неин шеф.Взе си паричките, натрупа си стаж и си замина. Колко време е живяла в хасково та да се появява тук сега с искане да ни представлява в парламента? Да се поучи от д-р Близнаков дето си остави кариерата в софия и направи толкова много за нашата болница.Повече от който и да е местен кадър и повече от който и да е софийски парашутист пуснат ни досега от коя ли не партия. Които ги избираме , ръкопляскаме на обещанията им, а те не само не се изпълняват, но и след време и не можем да го намерим да прочетем поне какво са ни обещавали.

Анонимен
Анонимен
06.04.2013 14:59 14:59

„Проблемите, които има в страната могат да се решат с предприемачество, свободна инициатива, преференции за бизнеса…“
Като им гледам СиВи-тата тия субекти цял живот са се скатавали на държавна работа. И като чета горния пост, не особено успешно. Нещо като, хайде да отиваме да работите.

гост
гост
06.04.2013 16:48 16:48

Парашутистка на Костов без шанс и приятелите на Желев , за попълване на листата

Софиянец
Софиянец
07.04.2013 11:59 11:59

Сачева,теб като те взеха от студентската скамейка и те“ наместваха“от едно бюро на друго,..Нямаш нито един реален трудов работен ден…

Back to top button