Хасково

БСП: Имаме амбиция да сме първи, ГЕРБ на власт е национална катастрофа

БСПАко ГЕРБ спечели изборите това ще бъде равносилно на национална катастрофа за България. Това заявиха кандидатите за депутати на „Коалиция за България“ от Хасково на пресконференция днес.

Водачът на листата Драгомир Стойнев заяви, че БСП има амбицията да бъде първа политическа сила в областта.

Ние винаги сме били позитивни и предвидими. България има нужда точно от това, а не от хора, които си сменят мнението за 24 часа, допълни Стойнев.

БСПТой беше представен от втория в листата – областният лидер на червените Стефан Танев като един от най-активните депутати в предишния парламент и първият, който е повдигнал социалните въпроси, тормозещи българите през последните години.

Самият Стойнев обясни част от приоритетите на „Коалиция за България“ в следващите 4 години. Предстои да бъде върнат необлагаемият минимум и хората с минимална заплата да не плащат данъци. Така щяло да се вдигне потреблението и да живне икономиката, откъдето пък ще дойдат и повече приходи в хазната.

БСПТрябва да спрем задушаването на бизнеса, което се получи при управлението на ГЕРБ, и да върнем избягалите инвеститори, допълниха от „Коалиция за България“. Една от първите им задачи ако спечелят мнозинство в парламента, щяла да бъде пенсионната реформа. Ще замразим увеличаването на възрастта и ще дадем възможност за ранно пенсиониране, обясни Стойнев.

Вторият в листата на червените в региона Стефан Танев допълни, че лично той има като приоритет децентрализирането на властта. От опита си като кмет научил, че местната власт много по-добре може да определя важните за решаване въпроси.

Каня опонента си Делян Добрев на публичен дебат още в първите часове след старта на кампанията. Щом има предсрочни избори, значи управлението се е провалило, заключи той.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.04.2013 14:07 14:07

БОКЛУК ДОЛЕН ЧЕРВЕН.ВЪН ОТ ГРАДА НИ.ЩЕ ЯДЕШ НА БОЙКО БАХУРА…

Хасколия
Хасколия
08.04.2013 14:46 14:46

Др.Станчев ще им помогне да загубят отново!!!
Пък защото те иначе са много „умни“….
Всички тези герои играха на кметските избори, които не бяха много отдавна и резултатите им бяха плачевни.

ИНТЕЛЕКТ
ИНТЕЛЕКТ
08.04.2013 17:21 17:21

САМО ТАКИВА ПРОСТАЦИ КАТО ТЕБ ОСТАНАХА ТУК КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е СУРБОНА а ПЪК делянчо И НА ПРЪСТА НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ХВАНЕ !!!!!!!!!~

159
159
08.04.2013 20:00 20:00

ВИЖТЕ ГИ ХУБОСТНИЦИТЕ

смешници
смешници
08.04.2013 20:26 20:26

жалки хора

Катя Иванова Стмболово
Катя Иванова Стмболово
08.04.2013 22:13 22:13

Жара е известна с сексуалните си похождения, и с лекото си поведение към мъжете. В парламента бая бахур ще изяде.Боклук е тя и партията която я предлага.

другоселец
другоселец
08.04.2013 22:22 22:22

Освен да плюете друго правите ли.Това момче поне е завършило нещо за разлика от калинките на ГЕРБ

Back to top button