Хасково

4-ма бракониери спипани на язовир „Ивайловград“

Проверка, архив4-ма бракониери са хванати на язовир „Ивайловград“ през почивните дни, съобщиха от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Хасково. На нарушителите са съставени 4 акта, като минималната санкция е 1000 лева.

Бракониерите са задържани при рутинна проверка на язовира. Мъжете от Казанлък били на палатков лагер. В хладилни чанти инспекторите открили маломерни екземпляри сом и бяла риба, която в момента е забранена за риболов. От нарушителите са иззети 3 въдици, 3 макари, сара с обща дължина 70 метра, гумена лодка и 2 гребла. Риболовните уреди се намират на съхранение в склада на сектор Хасково.

След сигнал, получен на тел. 112 е извършена проверка и на язовир в хасковското село Широка поляна. От водите са били извадени и иззети 2 хрилни мрежи с обща дължина 12 метра, поставени от неизвестен извършител.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
katilllllllllllllllllllllllll
katilllllllllllllllllllllllll
09.04.2013 18:59 18:59

aktove do dubka!!!!!prodalgavaite s haikite-tova e na4ina!!!!!va6ta maika brakonierska!!!!!!6te vidite kakvo 6te stava ot tuk natatak?!!!

sluchaen
sluchaen
12.04.2013 8:46 8:46

kolkoto i aktove da ima glada si ostava po silen ot toka
ne aktove kamani da padat pak 6te si taq

zakonnnnn i spravedlivost!!!!!
zakonnnnn i spravedlivost!!!!!
12.04.2013 22:21 22:21

njama da si e taja ot tazi godina!!!tova ste go vidjat brakonierite-skapanjaci!!!teror za tjah,a i za takiva deto misljat kato tjah!!!na istinskite ribari,a i ne samo na tjah im pisna ve4e!!!razberete go tova,a i merkite ot gore stavat gestoki ot tazi godina-2014!!!!!6te gi usetite?!!!!!

Back to top button