Хасково

Трима крадат телета в Любимец, хващат ги

ImageТрима любимчани са задържани за кражби на телета. Мъжете на възраст 27, 25 и 26 години откраднали две животни с тегло 440 килограма от бившия стопански двор в Любимец, собственост на ООД, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Извършителите са познати на органите на реда и са с полицейска мярка „задържане”. По случая е образувано досъдебно производство. С наближаване на Великденските празници и Гергьовден кражбите на животни зачестяват, затова от полицията предупреждават стопаните да бъдат внимателни.

В момент на кражба е задържан и 35-годишен димитровградчанин. Мъжът е проникнал в мазе на улица „Гео Милев” след като изкъртил катинара му и направил опит да отнеме около 10 кг кабели. Той е задържан до 24 часа в ареста на полицейското управление. Отново в Димитровград неизвестен засега извършител е проникнал в апартамент на улица „Първи май”. След като изкъртил входната врата, мъжът откраднал газова горелка, ловджийски нож, позлатена гривна, паспорт и старинни монети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button