Хасково

Част от Хасково с мътна вода заради авария, нормализира се до обяд

ImageАвария на главния водопровод остави голяма част от Хасково без вода. Повредата вече е отстранена и до 12 часа днес водоподаването ще бъде нормализирано, съобщи за Haskovo.info управителят на ВиК-Хасково инж. Петко Стойчев.
Аварията е възникнала в 12 часа снощи. Без вода са останали кварталите „Червена стена“, „Дружба“ 1 , „Куба“, „Любен Каравелов“ и райони от централната градска част. Екипи на ВиК са работили цяла нощ и в 6 часа тази сутрин тя е била отстранена. Започва плавно водоподаване към засегнатите квартали, за да не се създаде въздушна възглавница и да се получи ново спукване на тръбите.

Както при всяка авария обаче, водата от чешмите е мътна, защото има замърсяване и не е подходяща за пиене, обясни инж. Петко Стойчев. Той обаче увери, че са взети необходимите мерки и до обяд всичко ще бъде наред.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
10.04.2013 15:39 15:39

ЗНАМ, ЧЕ МЯСТОТО НЕ Е ТУК НО ИСКАМ ДА ЗНАМ: НЕ ЗНАЯ КАК ИМ ДАВАТ СУБСИДИИ НА ТАКИВА МИЗЕРНИЦИ В МАДЖАРОВО, КРАВИТЕ ИМ ХОДЯТ НАВСЯКЪДЕ ПО ПАРКОВЕ ПО ГРАДИНИ, БЕ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ, А ДА НЕ ГОВОРИМ КЪДЕ ГИ ЗАТВАРЯТ ТОВА Е – ТО ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПИШЕ ДО САМАТА ВЕТЕРИНАРНА ЛЕЧЕБНИЦА, НО Е УЖАС, УЖАС, УЖАС НЕ ЗНАМ КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА, НО ТОВА Е СТРАШНО. МОЛЯ ВИ ИЗПРАТЕТЕ ЕКИП ДА СНИМАТ ЩЕ НАПРАВИТЕ НЕ ФИЛМ, А МОЖЕ БИ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ И ДОРИ ПО СТРАШНО. КОЙ И ОТ КЪДЕ СЕ ОТПУСКАТ ТЕЗИ СУБСИДИИ, НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПРОВЕРЯТ ТЕЗИ ГОВЕДА ДЕТО ГЛЕДАТ ГОВЕДА ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ ГИ ГЛЕДАТ. ПРИЗОВАВАМЕ ВИ ЕЛАТЕ И СНИМАЙТЕ И ГОВЕДАТА И ГОВЕДАРИТЕ ИМ /ТЕ СА ИНТЕРЕСНИ ЛИЧНОСТИ/

Back to top button