Хасково

Задържаха двама младежи, крали тръби от АГО

ImageХасковските криминалисти са задържали две момчета за кражби в Многопрофилната болница в Хасково. Младежите на 16 и 22 години откраднали метални тръби, част от кислородната инсталация на Акушеро-гинекологичното отделение.
Първата кражба е извършена на 5-ти срещу 6-ти април. Задържаните проникнали през незаключената врата на приземния етаж на АГО -то. Оттам изкъртили и задигнали 14 метра медна тръба, която е част от инсталацията, подаваща кислород в отделението. По същия начин, на 6-ти срещу 7-ми двамата младежи извършили нова кражба на още 15 метра тръби от същата инсталация.

След подадената от ръководството на МБАЛ-Хасково жалба в полицията вчера, хасковските полицаи са установили и задържали извършителите. Откраднатите вещи са открити и иззети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
10.04.2013 12:58 12:58

Е това е циганска работа . Правят кражба за да спечелят няколко лева , а съсипват инсталация за хиляди лева , която спасява живота на техните израждани в АГО циганета. За тази глупост на трези неграмотници трябва да им се налижи най тежкото и жестоко наказание.

Back to top button