Хасково

Хасковлия нае работници да рушат чужда постройка, искал да краде желязото

Разрушена постройка, архив68-годишен хасковлия разруши постройка, собственост на 27-годишен димитровградчанин, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. За целта криминално проявеният мъж наел трима работници.

Постройката, представляваща промишлен кантар се намира в местността „Черничева махала” в Димитровград. Той представил кантара като своя собственост и поискал от наетите работници да я разрушат.

Мъжът не е задържан, защото след медицински преглед е установено, че той страда от хипертония. Днес хасковлията е разпитан в полицията. Основната му цел била кражба. В стената на постройката имало арматурно желязо, което искал да вземе и да продаде, уточни за Haskovo.info пресаташето на ОДП-Хасково Нина Николова.Нанесените щети са за около 4 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

В димитровградския арест за кражба е задържан и 23-годишен младеж от града. Момчето проникнало в гараж на улица „Ив.Вазов”, откъдето задигнало чувал медни кабели и 5 кг телешко филе. В Харманли пък е задържана 58-годишна жена от село Българин. Тя е заловена от охраната на хипермаркет в града, след като се опитала да изнася хранителни продукти, козметика и бельо на стойност около 50 лева без да заплати на касата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button