Хасково

Любослав Стоев и Мирослава Дончева от „Гранд“ втори на турнир от Купа България

Клуб "Гранд"Възпитаниците на хасковския клуб „Гранд“ Любослав Стоев и Мирослава Дончева станаха втори на първия турнир за Купа България по спортни танци, който се проведе на 7 април в Пловдив. Само една точка е разделила от златото двойката, която се състезава при юношите старша възраст.

Конкуренцията с двойката Николай Колев – Елеонора Дъбова от клубовете Тандем-Тунджа и Нефтохимик’78 – Бургас беше много ожесточена и в крайна сметка заради един съдийски глас изгубиха първото място, каза ръководителят на клуб „Гранд“ Николай Манолов. Танцьорите се състезавали в 5 танца и победили при самба и ча-ча, но изгубили при пасо-добле. Това обаче е добър знак за пътя на тяхното развитие, защото показва, че съдиите вече са ги забелязали и ще им дадат шанс за успех, коментира още Манолов.

Двамата танцуват заедно от повече от две години. Миналата година те постигнаха най-доброто класиране на хасковска двойка до момента като заеха второ място в ранглистата на България. Двамата тренират поне 5-6 пъти в седмицата след училище. Изградили сме свой начин на тренировки, който отнема по-малко време, но ги подготвяме и физически и психически, което дава резултати, разказа Николай Маналов. 

В момента хасковската двойка се готви за турнира за Купа Пазарджик, който е на 20 април.

Клуб "Гранд"  Клуб "Гранд" 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
poznat
poznat
10.04.2013 16:39 16:39

Nai-dobrite sa mi te

shhh
shhh
10.04.2013 17:44 17:44

ъъъ не е ли Мирослава ДоЙчева а не ДоНчева

Back to top button