Хасково

265 от Хасковски избирателен район се борят за 8 депутатски места

Гласуване35 партии и коалиции с 265 кандидати за депутати в листите си ще се борят на предстоящите парламентарни изборни за 8-те депутатски места от Хасковски многомандатен избирателен район.

Единственият кандидат за народен представител, който може да отпадне от надпреварата е Тодор Ташев от СДС, който подаде молба за отказ от участие в предстоящите избори. РИК – Хасково обаче остави искането му без разглеждане. Ташев обжалва. Днес предстои от Районната избирателна комисия да изпратят необходимата документация до ЦИК, която да се произнесе по казуса.
Това при всички случаи ще стане по време на предизборната кампания, която стартира официално днес и ще продължи до 10 май, а 11 май е ден за размисъл.

Предизборната кампания трябва да се води на български език, припомня от Централната избирателна комисия.

Ето списък на партиите и коалициите, които са регистрирани да участват в предстоящите избори в РИК – Хасково и номерът им в интегралната бюлетина:

№1 Партия Нова алтернатива
№2 Демократическа партия
№4. Национален фронт за спасение на България
№5 Коалиция за България
№6 Партия коалиция от партии Център за свобода и достойнство
№8 Национал-демократична партия
№9. Коалиция Гражданска листа – Модерна България
№10 СДС
№11 Либерален алианс
№12 Християн социален съюз
№14 Атака
№15 ГЕРБ
№17 РЗС
№18 ВМРО – БНД
№19 Демократична гражданска инициатива
№20 Християндемократическа партия на България
№22Средна европейска класа
№23 Национално патриотично обединение
№25 Лидер
№26 Зелените
№27 Коалиция от партии ДСБ и Демократически форум
№29 Другата България
№30 Българска левица
№32 Партия Кауза България
№33 Движение България на гражданите
№34. ДАНО
№35 Българска пролет
№36 Горда България
№37 Глас Народен
№38 БЗНС
№40 ДПС
№41 Национално движение Единство
№42 Партия на българските жени
№44 ЕНП
№45 Съюз на комунистите в България

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
astra
astra
14.04.2013 21:06 21:06

Как става манипулацията в софтуерния продукт, чрез който се определя кой екип да извърши дадена ревизия? Много лесно! Напълно „без знанието“ на гореспоменатите шефове и „без въздействието им“, началничките на по-ниски нива, в момента, в който ще стартират процеса за избор на екип чрез софтуерната програма, отбелязват ръчно в нея, че освен „поръчковия екип“, всички останали екипи са много натоварени или отсъстват част от членовете им поради болест или отпуск. И така програмата избира правилния екип – поръчковият. След това веднага се отменят тези зададени критерии и така тази манипулация е трудно доказуема на по-късен етап. На яве остава само неправомерно възстановеното ДДС и извършените поръчкови ревизии с констатации, че ревизираните данъкоплатци са напълно изрядни.

Шефът на НАП Красимир Стефанов бе издигнат за кандидат – депутат от ГЕРБ и лично от Цветан Цветанов и Бойко Борисов като награда за това, че превърна НАП в „наказателна бригада” срещу „неправилните”, неудобни за властта на ГЕРБ.

http://afera.bg/razsledvania/41283.html

http://www.afera.bg

Eli
Eli
17.04.2013 11:59 11:59

Edna edinstvena ot vsichki partii dade 100% ot listata si za protestirashtite. Dano v denq na izborite horata da glasuvat za se*e si!

Анонимен
Анонимен
10.05.2013 16:41 16:41

Резултатите от 42-месечното управление на тази шайка са плачевни. Борисов успя да натрупа 8 милиарда дълг и да остави над 1 милион безработни, от които 150 000 младежи.
С всички свои действия този режим задълбочаваше кризата, която се разгърна по целия спектър – икономически, финансов, политически и социален.
Борисов беше единственият „премиер“ след 1990 г., който замрази пенсиите и заплатите.
При него лекарствата поскъпнаха с над 500 процента, а храните с 50 на сто.
Средният и малък бизнес беше унищожен. За пръв път в историята на България, доведени до пълно отчаяние и безизходица, хора се самозапалиха в пропорции по-големи от паленето на будистите в Южен Виетнам по време на войната с американците. Не бяха построени нито нови училища, нито нови болници, нито нови заводи.
Не бяха развити никакви нови или стари отрасли в икономиката. Не беше увеличено потреблението, което в България е с най-голям спад – абсолютен и пропорционален – във всички страни-членки на ЕС. Започнатите магистрали са нискокачествени и недовършени, парите към подизпълнителите са неизплатени. Държавата се превърна в най-големия длъжник, с което уби икономиката. За сметка на това оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност -първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудова заетост – първи, изпреварвайки даже Испания, Гърция и Португалия, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование.
Бюджетът на БАН беше орязан, както и парите, на „Фонд научни изследвания“. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления с безпрецедентната кадрова намеса в изпълнителната власт. ГЕРБ си избраха „президент“ с груби изборни фалшификации. Парламентът, благодарение на групата на ГЕРБ, се превърна в патерица на правителството, с което бяха нарушени основни конституционни норми и водещата законодателна роля в държавата. Именно този парламент наложи вредни на гражданите и обслужващи олигархията лобистки закони. В областта на вътрешната сигурност ударихме дъното. Едва ли има българин, който да не е бил обект на престъпление от различно естество. Така се стигна и до атентата в Бургас. И в ЕС Борисов стана олицетворение на тъпотия и безкрайно нахалство. На Балканите също пълен провал. В Сърбия Борисов е персона нон грата и с Румъния – също студ, да не говорим за Турция, Гърция и Македония – гаф, провал, блокиране на двустранните отношения и паника. В енергетиката – тотален срив за България, отново за сметка на бъдещите поколения. Медиите бяха превърнати в проститутки. Такъв сексуален слугинаж не е имало досега. Страната ни е на първо място сред най-известните държави-мафии на планетата. „Класацията“ направи известното американско списание Foreign Affairs, което в броя си от май-юни, под заглавието „Държавите мафии, организираната престъпност превзема властта“ написа: „В държавите-мафии като България, Гвинея-Бисау, Черна гора, Мианмар (Бирма), националният интерес и интересите на организираната престъпност са изключително тясно преплетени.“ И този бандит и неговите аверчета отново искат властта. Сега пък някой го е посъветвал да се прави на антикомунист. Абе, ливадо, няма ли кой да ти обясни, че в момента най-комунистическата държава в света са САЩ? Заради това казваме – каквито и да са резултатите от изборите голямата война на България тепърва започва.

Back to top button