Регион

27-годишен зад решетките за притежание на кокаин и канабис

Дрога, илюстрация27-годишен димитровградчанин е задържан за съхранение на дрога, съобщават от Областната дирекция на МВР.
Вчера криминалистите са спрели за проверка на кръстовището на булевард „Ст. Стамболов“ и улица „Захари Зограф“ в бригадирския град лек автомобил Рено Меган, управляван от 27-годишният мъж.

В хода на проверката, димитровградчанинът предал доброволно 17 хартийки с бежово прахообразно вещество с тегло 17 грама и 19 полиетиленови топчета с изсушена зелена листна маса с тегло 19 грама.

Тестване с полеви наркотест е установил, че вида на дрогата е кокаин и канабис. Мъжът е задържан по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.06.2013 19:11 19:11

nesto normalno za dimitrovgrad?!!!v tova grad4e e palno s narkozavisimi i narkotrafikanti!!!!!!!!!tam osven mekata na 4algata e i palno s narkoman4eta,a horata sa palni prostaci ,no s ogromno samo4uvstvie bez nikakvo pokritie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button