Хасково

Младежи отидоха до Норуич да садят върби

Клуб ЮНЕСКОГрупа младежи от Клуб ЮНЕСКО – Хасково посетиха Норуич. В рамките на посещението си в Англия те са видели едно от останалите няколко в света изкуствени езера, създадени от човешка ръка и заедно с тийнейджъри от Германия, Полша, Турция и Великобритания са засаждали върби.

Взели са участие и в изследване на миниатюрния воден свят. Хасковлии се разходили и до Лондон, където на бърз ход обиколили най-интересните места и посетили Британския музей и Националната галерия.

Посещението на младежите от клуб ЮНЕСКО в Англия е част от международен културен обмен на тема „Околна среда“. В тази връзка учениците са участвали в занятия, в които са дискутирали нарастващото замърсяване на въздуха и водата, проблемите на глобалното затопляне и начините за намаляване на човешките дейности, водещи до екологичните проблеми на Земята.

В културната програма хасковските младежи са представили интересни факти за България и са вързали мартеници за здраве и късмет на всички участници в културния обмен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button