Регион

Община Димитровград спечели 7 проекта, прави детски площадки

община Димитровград7 проекта по програма ПУДОС на Министерство на околната среда и водите  спечели община Димитровград, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.
Проектите са в рамките на националната кампания „За чиста околна среда – 2013 г.“  на тема „Обичам природата – и аз участвам в нея“. От общо 12 проекта в област Хасково, 7 ще се реализират на територията на община Димитровград. По тях се предвиждат възстановяване на зелени площи и изграждане на детски площадки в гр.Меричлери и селата Крепост, Каснаково и Скобелево. В двора на Дневния център за възрастни хора с увреждания ще бъде изградена ботаническа градина. Всеки от проектите е на стойност 10 000 лв

В две детски градини ОДЗ „Райна Княгиня“ и ОДЗ „Слънце“ ще се реализират дейности по възпитанието на децата към повишаване на екологичното самосъзнание, формиране на позитивна нагласа към природата, затвърждаване на умения и желание за опазването на околната среда. Двата проекта са по 5 000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button