Регион

Трима младежи с БМВ се забиха в стълб в Симеоновград

КатастрофатаТрима младежи от Симеонвоград са настанени в МБАЛ – Хасково без опасност за живота след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Произшествието станало снощи в 20:30 часа на улица „Съединение“ в Симеоновград.  20-годишен младеж подкарал лек автомобил БМВ с несъобразена скорост. Заедно с него в колата са били двама тийнейджъри на 14 и 15 години. На прав участък на пътя младият шофьор изгубил контрол над управлението и се забил в бетонен стълб. От удара, стълбът се пречупил на две и паднал върху колата.

Тримата симеоновградчани са настанени в хасковската болница със сътресение на мозъка.

Произшествието е станало на няколкостотин метра от мястото, където преди две години на връх Великден в Симеоновград загинаха шестима младежи. Тогава по подобен начин автомобил, шофиран с превишена скорост, се вряза в бетонен стълб.

През изминалото денонощие е регистрирана още една катастрофа в Хасковско. Неправоспособен младеж от областния град шофирал лек автомобил Рено. При неправилна маневра на заден ход ударил движещата се по улица „Персенк“ 79-годишна пешеходка. Жената е с порезна рана на лявата ръка. Прегледана и освободена за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.04.2013 16:12 16:12

Не можа ли да се забие на майка си в п**ката,селянин мръсен???

Анонимен
Анонимен
15.04.2013 17:30 17:30

ligavete gi tezi ligliovci,bogatite im roditeli da prodalgavat da im kupuvat avtomobil4eta be z da misljat i taka 6te stavat o6te katastrofi-zaginali deca i drugi??!!!90procenta ot katastrofite po pati6tata sa ot deca-mladegi-nepravosposobni,bez nikakav opit?!!!karat s takava skorost,kadeto se kara po autobanite ,no ne tuk,a v golemite evropeiski strani,kadeto ima perfektni patista,a i ne samo tova!!!!! lo6oto neshto e tova,4e mnogo deca,a i vazrastni si otivat bez vreme ot tozi svjat ot takiva maloumni-drisliovci-razligani ot tehnite roditeli-bogatashi-grandomani-snobari!!!!!!!!dokoga??moge bi dokato se vzemat istinski zakoni v tazi razhaitina dargava?!!!!!dotogava-tegko na vsi4ki normalni hora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...
...
15.04.2013 18:09 18:09

Първо се научи да пишеш на бългърски. И второ не се обаждаи неподготвен. Просто ти си един малумник който само знае да плямпа без да има смисал от каде знаесх че на тези момчета родителите им са богаташи?? Щот аз съм на др мнение и е било просто инцидент. И тези деца ги познавам и не са (лигльовци). И ако ти си мислиш така това е друг въпрос. И ако ти гаже че тази кола не е подарен от родителите на Шофьорът тои си я е закубил с честен трут, а ако на теб ти дават всичко на готово не си месли, че и при другите е така.

.......
.......
15.04.2013 18:19 18:19

Лигави хлапета с богати родители и да се изтрепят все тая. Един боклук на улицата по-малко.

Анонимен
Анонимен
16.04.2013 15:20 15:20

specialno za anonimnijat neuk prostak,koito e napisal v 18-094asa na 15-04-2013 moga da kaga,4e parvo az pisha na latinica napalno pravilno za razlika ot teb na kirilica s tolkova mnogo gre6ki!!!!!vtoro az ne se obagdam,zastoto tova ne e telefon,a pisha verni neshta,koito maloumnicite kato te*e ne mogat da razberat za sagalenie,ili ne ti ottarvat neshtata,zastoto i ti si edin ot razligavenite ideot4eta?!!!moge tezi deca da ne sa takav slu4ai,no na ogromna 4ast roditelite im sa takiva-bogatashi,a decata im sa absolutni ligliovci-laina i ideot4eta!!!kakvito roditelite,takiva i decata?!!!njama kak da e ina4e!!!pak kazvam,4e govorja po princip,a ne samo za slu4ajat konkretno!!!napravi razlika i vnikni ,ako mogesh v istinata za kojato govorja,zashtoto tja boli glupako!!!!!

Back to top button