Хасково

ПМГ-Димитровград с най-много отличени в конкурса на РИОСВ

Конкурс на РИОСВУчениците от Природо-математическата гимназия „Иван Вазов“ в Димитровград обраха наградите в регионалния ученически конкурс на РИОСВ „Водата – извор на живот и безценно богатство“. Конкурсът се организира за трета поредна година, а този път бе посветен на водата, тъй като 2013-та е международната година на водното сътрудничество.

За участие в конкурса са изпратени общо 133 фотографии и литературни творби на 88 ученици от Хасковска и Кърджалийска области. Те бяха подредени в изложба, която ще остане във фоайето на Младежкия център 10 дни.
 
Безспорно децата са проявили интерес към фотографията като в надпреварата участваха 109 снимки.
На първо място журито с председател фотограф-художникът Янко Найденов класира Станимир Каракашев от Клуб по фотография в Кърджали. Той е заснел язовир „Кърджали“ от кораб в дъждовен ден, като днешния. Габриела Грозева и Димитрина Русева от ПМГ „Иван Вазов“ са на второ и трето място.

Литературните творби бяха оценявани от жури, начело с експертът по връзки с обществеността към РИОСВ Мариана Чомпалова. Победител е Андон Узунов от ПМГ „Иван Вазов“, втора Дебора Пеева от ОУ „Петко Славейков“ в Димитровград, а трета Габриела Аврамова от ОУ „Христо Смирненски“ в Хасково.  

Победителите получиха грамоти, енциклопедии, бинокли, екочанти, тениски и значки.

Конкурс на РИОСВ

Станимир Каракашев

 

Конкурс на РИОСВ

Андон Узунов

 

 

Конкурс на РИОСВ

Наградените фотографии
 Конкурс на РИОСВ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button