Хасково

Повдигат обвинение срещу арестувания за измама учител

ImageАрестуваният за телефонна измама учител по физическо възпитание в Професионалната гимназия по механо и електротехника Иван Славов днес е призован в Районното управление на полицията, за да му бъде повдигнато обвинение, съобщи за Haskovo.info говорителят на Районната прокуратура в Хасково Цвета Пазаитова.

То ще бъде по чл.209, ал. 2 от Наказателния кодекс, който гласи – „Който използва заблуждението, неопитността или неосведомеността на някого и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва с лишаване от свобода до пет години“. Срещу Иван Славов ще бъде взета мярка парична гаранция от 5 000 лева с постановление на разследващия прокурор по делото, уточниха от прокуратурата.

Учителят бе задържан при зрелищна акция на полицията в центъра на Хасково в четвъртък при опит да вземе 2 500 лева от 80-годишния Иван Русев. В момента той е отстранен от работа и е в неплатен отпуск до изясняване на случая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

23 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.04.2013 15:04 15:04

Г-ЖО КАРАДИМОВА ВАШ РЕД Е ДА СИ ХОДИТЕ,СРИНАХТЕ МЕХАНОТО, НА Г-ЖА ХРИСТОВА Е ЛЕСНО С ДВЕТЕ СИ ДЪЩЕРИ МОЖЕ ПУБЛИЧЕН ДОМ ДА ОТКРИЕ,

колежка на Карадимова
колежка на Карадимова
17.04.2013 17:25 17:25

Цяла цистерна с шампоан да използва ПГМЕТ Хасково не може да изрие позора който лепна на училището си Иван Славов. Виновна е директорката Дорина Карадимова която съкрати достойни и качествени учители като Тонка Съкалиева, Ангел Хаджиангелов,Поля Кольва, за да остави боклуци като Славов и Кичка Генова. Карадимова е проклетия водена за носа от умелата в интригите Славея Христова.

ЦРУ
ЦРУ
17.04.2013 21:13 21:13

ИЗЛЯЗОХА НАЙ-СЕТНЕ ИМЕНАТА НА ТИЯ КОЙТО ПЛЮЯТ МЕХАНОТО И ДИРЕКТОРИТЕ.ЗА СПРАВКА ЧЕТЕТЕ ГОРНИЯ КОМЕНТАР
ОТ КОГА СТАНАХА „ДОСТОЙНИ“

Добромира Иванова
Добромира Иванова
17.04.2013 22:46 22:46

От 11 години работя в ПГМЕТ, имам име и възможности с които се гордея. 5 години готвя ученици в най – тежката кетегория „Интернет приложения“ , от които 4 години имам съзтезатели на Национален кръг по ИТ. От това училище излязоха лауреат в категория „Приложни програми“ и първенец в категория“Интернет приложения“.Те са ученици от ПГМЕТ с гордостта и постиженията си .
Не мисля, че съм некъдърна, защото работя тук и не смятам, че съм съм с привелегии. Притежавам достатъчно сертификати и грамоти, продължавам да уча и да работя в ПГМЕТ и няма да позволя на хора с болни амбиции да обиждат моя труд и труда на колегите ми с нападки и злоба.
Обръщам се към всички тези , които със злост и ненавист сринват името и стойността на работата на учителите и учениците в училището, на тези които със злоба и ненавист пишат и хулят най – ценото – човешкото достойнство и личното пространство. Аз се чувствам обидена, защото Вие пренебрегвата работата и заслугите на работещите учители и служители в ПГМЕТ и избора на ученици и техните родители.
Това е училището, което ме подкрепи в трудните моменти от живота ми. Тук работят хора, които имат достатъчно умения и компепетентности, с които да се гордее всяка институция.

Анонимен
Анонимен
18.04.2013 7:06 7:06

Вие госпожо Иванова сте една от обкръжението на директорката Карадимова и многократно сте се възползвали от това, а че Карадимова не е достойна за директор е факт,заобиколена с подмазвачи като Вас ,същата не вижда проблемите на ПГМЕТ,допуска часове да не се провеждат ,практиката на учениците да не се кара и въобще часовете ако има такива да се карат,отгоре, отгоре, така че по добре си посипете главата с пепел и замълчете.Огледайте се, в ПГМЕТ има учителки които само разхождат тоалетите си и мислят че и това е работа.

BESRAMIE
BESRAMIE
18.04.2013 10:39 10:39

Тук не се говори за хората, които работят, а за тези, които сриват авторитета на училището и заплашват.
Свободата на словото е право на всеки гражданин, нали знете, че комунизма падна или сте си останали в МИНАЛИ ВРЕМЕНА!!!!!!

колежка
колежка
18.04.2013 13:17 13:17

Съкалиева,Кямов,Хаджиангелов просто сте жалки.Като плюете какво си мислите че правите?Голяма работа ли сте или какво?Само доказвате ,че сте изтъкани от злоба,завист и низиост.Хората които плюете никога няма да достигнете,не се и мъчете налъните ви са безплодни.По добре идете и потърсете специализирана помощ.

Анонимен
Анонимен
18.04.2013 16:49 16:49

ДОБРОМИРА ИВАНОВА ОБИЧА ДА СЕ САМОИЗТЪКВА И ХВАЛИ, А ДАЛИ СИ ВЗЕМА ЧАСОВЕТЕ ,ЕДВАЛИ ,УЧЕНИЦИТЕ НАЙ ДОБРЕ БИХА СВИДЕТЕЛСТВАЛИ ЗАТОВА ,НО ПОНЕЖЕ ХОДИ С КАРАДИМОВА НА МОРЕ ВСЯКА ГОДИНА И СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА В ДОНОСИТЕ , СИ МИСЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА ПЛАШИ КОЛЕГИТЕ СИ И ДА ГИ ОБВИНЯВА ТУ В ВЗЕМАНЕ НА РУШВЕТИ ТУ В НЕКАДЪРНОСТ , И НЕ Д. И.ЛЪЖИ ОТ 11 ГОДИНИ СИ БИЛА НА РАБОТА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 3-4 ГОДИНИ,МАЙСТОРКА СИ В СКАНДАЛИТЕ,ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ КОЛЕГИ И КОЛЕЖКИ С НЕЯ !!!
БЪДИ ПО СМИРЕНА Д.ИВАНОВА.НЕ ЗАПЛАШВАЙ.!
И СИ ПИЙ ХАПЧЕТАТА ПО РЕДОВНО!

poznat na gost
poznat na gost
18.04.2013 21:26 21:26

ti si tozi, kojto opetni imeto na profesiqta uchitel i maj imash nujda da si pisheh s nqkoj, ako stradash i ot strahova nevroza si potarsi specialist

Д. Иванова
Д. Иванова
18.04.2013 23:46 23:46

Пишейки личното си мнение, очаквах последвалите коментари.
Хареса ми, че свободата на словото ни даде правото на глас и заедно с него правото да носиш товара на това, което казваш и мислиш. Това и най – ценното от демокрацията да търсиш отговорност от тези, които клеветят и нараняват човешкото достойнство, а не доказват и хулят.
Гост, обръщаш се лично към мен и аз реших да ти отговоря.
Смирението е присъщо на вярващите хора. Вярата учи да не лъжеш, клеветиш и да обиждаш личността, дори в помислите си. Злобата, завистта и обидата е грях, гордостта също. Писаното от мен не е самоизтъкване, а отговор на обидите и хулите, че виж в това училище нищо не върви. Истината е друга и моето мнение е, че някой трябва да я каже, дори да я извика така силно, че да се чуе, независимо от ненавистта и злостта, която се сипе.
Всеки носи последствията от постъпките си и своя избор.
Аз написах това, което мисля с името си и актуалния си имейл, не се крия и не бягам от отговорност, не заплашвам, а коментирам.
Не нося отговорност за коментарите, написани от друг.
Не бъдете анонимни и Вие, когато пишете и изказвате мнение си, защото всеки може да пише, но малко са тези, на които наистина им стиска.

У4еник
У4еник
17.04.2013 17:04 17:04

г-жа Христова е дърта ама запазена Славов знае какво да разтрива какъв език има само Христова и дълбоко гърло.

до РИ на МОМН Хасково
до РИ на МОМН Хасково
17.04.2013 16:06 16:06

Да бе точно изброените даскали са или корумпирани или морално деградирали,отдавна не е имало инспекторска проверка в МЕХАНОТО за да се докажре ниското качество на преподаване и усвояване на учебния материал.Да слухтиш на вратата на колежката си ли е морално , или да правиш проекти срещу пари и далавери ,точно това правят тези даскалки.

kiss.me
kiss.me
17.04.2013 15:28 15:28

Eh che vsichki ste golemi razbirachi vseki chul nedochul ili nerazbral barza da oplue nqkoi chakaite malko be hora osaznaite se kakvo pravite zashto trqbva da obsajdate drygite seki si ima glava na ramenete da pravi kakvoto si iska zashto hodite da gi sadite pri polojenie che daje vi e strah da go kajite v ochite na vaprosnite hora. a i lichniq jivot na seki edin e razlichen i seki reshava kak da si jivee jivota nikoi nqma pravo da go sadi no e jalko che ste takiva tapaci da pluete po adres na drygite bez da imate smelos da im go kajete v ochite…..Gospoja Hristova Karadimova Andreeva Dimov Dimova i oshte mnogo drygi (izvinqvam se ako nqkoi se pochuvstva obiden che ne e spomenat)sa varha uchiteli na mqsto

deelhev
deelhev
16.04.2013 15:47 15:47

gost napisano ako si uhil v tova uhili6e i ne si bil dobar uhenik. A zag gospoza Hristova ne si prav za6toto prepodava dobre i se grizi za klasa si kato k*rsov rakovoditel i e dobar pedagog.Edin ba6ta na edin zavarhil dostoino tova dobro i zasluzava6to pohvala uhili6te. Kakvoto se otnasya do zamesnik klasniyat mu rakovoditel 6to e storil na tozi hovek e edna glupava postapka za koyato neia odobryavat vsihkidobri hora

Едно тъпо училище
Едно тъпо училище
16.04.2013 17:08 17:08

глупости добро училище и Христова добра учителка големи лъжи,Христова е пример какъв не трябва да бъде сегашния учител,подпитваше ни какво правите при тая учителка при оная учителка, и после не издаваше.

muri
muri
16.04.2013 17:19 17:19

Браво на съда!

Пепи
Пепи
16.04.2013 17:50 17:50

Защо Бързев продължава да идва в училище и да чука любовницата си- чистачката Боби? До кога ще се заклюват с стаичката? Като мине човек от там само викове и пъшкане- той глух не чува, ама как ехти по коридора……

мима
мима
16.04.2013 18:16 18:16

ето така се работи в механото всеки следи другия и докладва някаде.
рекламата им работи за новия прием.
а карадимова тия дни яко се крие по ъглите .

колежка от ПГМЕТ
колежка от ПГМЕТ
16.04.2013 21:58 21:58

Иван Славов и Карадимова са маши в ръцете на Христова,Андреева, няма колежка против която тия двете да не създали интрига и донос или подляли вода.Милите , щастливи са когато навредят някому другиго

колежка
колежка
17.04.2013 9:55 9:55

Вярно е ,да наклеветят някого е храната им за деня.А те са гладни мишки.Въвличат в интригите си и ученици.Какъв преподавател.Г-жа Христова преподава интригантство и злословие.

наблюдател
наблюдател
17.04.2013 10:13 10:13

Ега ти пропадналото училище.

колежка
колежка
17.04.2013 10:19 10:19

И затъва все повече с такива пропаднали ръководители като Христова и Карадимова

еееее
еееее
19.04.2013 15:50 15:50

Всеки има право да избере – това е свобода.
Но аз се питам не е ли редно Емил Георгиев да се изкаже дет се вика да замаже врявате, пък той……… типичен политик бяга га не му е изгодно.

Back to top button