Регион

Неправилно изпреварване е причинило катастрофата край Татарево

КатастрофатаНеправилно изпреварване е станало причина за катастрофата край село Татарево вчера, която отне живота на 23-годишен хасковлия.

Както Haskovo.info писа вече инцидентът е станал около 17:30 часа на пътя Минерални бани – Хасково. Загиналият мъж е шофирал Фолксваген Голф. При извършване на неправилна маневра изпреварване той навлязъл в насрещната лента за движение и се  забил челно в пикап Мицубиши.

От удара Мицубиши-то се е преобърнало по таван, а след това по гуми. Голф-ът е излязъл извън пътя в дясно по посока на движението и се е ударил в бетонна канавка. 23-годишният мъж е починал на място. Пострадали са и возещите се в товарната кола отпред двама хасковлии на 62 и 49 години. Първият е с контузни и порезни рани по главата и комоцио, с временна опасност за живота. Вторият е с контузия на ляв крак в областта на коляното, прегледан и освободен за домашно лечение.

В Хасково вчера е регистриран още един пътен инцидент. Катастрофата е станала около 11:15 часа на кръстовището на булевард „Освобождение“ с улица „Белоградчик“. 54-годишен водач от село Маслиново с Фолксваген Пасат преминал на червен сигнал на светофара и отнел предимството на Нисан. От удара е пострадал возещ се в Пасата мъж, който е с фрактура на дясна ръка в областта на китката. Прегледан и освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.04.2013 16:22 16:22

Къде е изпреварвания,кой е,селския бик ли е,щото ако е изпреварвал и оня не му е дал път а му го е затворил тогава нещата са в друга светлина.
Който казва че е изпреварвал значи е очевидец,или умрелия си умрял живия си жив.
Е*АТИ ДЪЖАВАТА.А момчето лека му пръст,то няма да изпреварва повече така…

Amena
Amena
16.04.2013 16:50 16:50

Казват, че изпреварваният е намалил, защото на едно място има голяма неравност на асфалта и момчето е решило да го изпревари. Мястото е на завой и няма видимост. За съжаление това е било едно моментно глупаво решение, но всички виждаме какви са последствията. Много жалко за младия погубен живот и дано е за урок на всички непредпазливи шофьори.

Amena
Amena
16.04.2013 16:55 16:55

Да не говорим, че пътят за Мин.бани, макар и ремонтирам скоро, е в лошо състояние. Има много неравности по иначе новия асфалт, има проподнали места и липсва разделителна линия и маркировка. На мястото на катастрофата се съединяват два пласта асфалт, като единият е половин педя по-висок. Престъпна небрежност от всички, намесени в ремонтните дейности!

mitko
mitko
16.04.2013 21:54 21:54

Бог да прости момчето, дано тази загуба да не е част от статистиката а да бъде поука за всички нас поука за това че…………………………трбва да сме по предпазливи, че не винаги господ ни пази……………………, че едно погрешно решение може да почерни емействата ни и нека колегата да не коментира 4е умрелия е умрл а живия жив, защото другия водач е опитал да избегне сблъсъка уви неуспешно…………………………ами този човек пиитате ли се как ще живее той сега макар и да не е виновен та това е дете на 23 години…….мн мн мн жалко.
Съболезновани на семейството на момчето.

Back to top button