Хасково

НАП – Хасково приема данъчни декларации без обедна почивка

НАП - ХасковоБез прекъсвания за почивки се приемат годишни данъчни декларации до 30-ти април, когато е последния срок за подаването им, съобщиха от офиса на НАП в Хасково. Дежурни гишета обслужват клиентите на НАП и по обяд с оглед на това, че тогава е най-удобния момент за посещение на администрацията за много от работещите.

7 823 декларации за облагане на доходите са подадени до момента в офиса на НАП в града. 1 115 от тях са с електронен подпис, а болшинството формуляри – 5 203 са донесени на място. Останалите са подадени посредством пощите.

От НАП напомнят, че подаването на декларация на място в салона за обслужване не е единственият начин за гражданите. Те могат да пуснат формулярите и по пощата като писмо с обратна разписка, по интернет с електронен подпис или пък да посетят най-близкия за тях пощенски клон, в които до 30-ти април функционират специализирани гишета за годишни данъчни декларации.

До края на данъчната кампания, информационният център на НАП пък ще работи с удължено време.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button