Хасково

Трима се борят за едно място в УНСС – Хасково

Денят на отворени вратиТрима души са се борили миналата година за едно място в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково, съобщи днес директорът доц. д-р Живко Драганов. Във висшето училище се провежда Ден на отворените врати. Десетки младежи дойдоха да се запознаят с условията за прием и възможностите за обучение и да получат отговор на въпросите, които ги интересуват.

Кандидат – студентите имаха възможност да се срещнат с част от преподавателите. Сред тях бе и американецът Чарлз Голдбъргър, който води лекции по Американско право.

Денят на отворени врати

Йорданка Рускова

„Обичам да идвам в България. От сряда съм в София в Университета по национално и световно стопанство, а днес съм в Хасково. Получих покана да участват в Деня на отворените врати“, коментира пред Haskovo.info Голдбъргър.

Сред желаещите да станат възпитаници на УНСС бе 20-годишната Йорданка Рускова. Хасковлийката е завършила местната езикова гимназия преди две години.

Денят на отворени вратиПо ред причини не е кандидатствала веднага след напускането на училище, била е една година в чужбина. Сега е решила, че специалност „Бизнес администрация“ ще й бъде от полза, за да продължи един ден да развива семейния бизнес – животновъдство.

Освен „Бизнес администрация“, тази година УНСС – Хасково е обявило прием за бакалаври дистанционна форма на обучение по още две специалности – „Икономика“ и „Счетоводство и контрол“. Приемът за тях става с оценка от матурата, положена след 2008 година или с оценка от предварителен или редовен кандидатстудентски изпит в УНСС.

Желаещите да учат в Регионалния център за дистанционно обучение в Хасково трябва да подадат документи от 10 юни до 3 юли.

Денят на отворени врати

Чарлз Голдбъргър

Денят на отворени врати

доц. д-р Живко Драганов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button