Регион

Мним племенник „завлече“ леля си с 2 бона

Пенсионерка, архив80-годишна жителка на любимчанското село Йерусалимово е станала жертва на телефонна измама. Около 18:00 часа вчера на домашния й телефон позвънил мъж, който се представил за племенника й от Франция. Мъжът обяснил, че е изпратил колет, който е задържан на границата и само срещу парична гаранция от 3000 лева ще бъде освободен. 

Мнимият племенник й наредил да събере колкото пари има и да ги предаден на пощенски служител. Той обяснил също така, че след седмица се прибира в България и ще й върне сумата.

Старицата събрала наличните си 1750 лева и 140 евро и ги предала пред дома си на мъж, който казал, че до час ще й донесе колета от митницата.

Не след дълго 80-годишната жена разбрала, че е измамена и позвънила на полицейските служители. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Боже господи
Боже господи
19.04.2013 13:22 13:22

Еййй тия дърти кесии тва грам акъл нямат…. прост народ

Back to top button