Спорт

Интригата продължава – „Хасково“ – „Нефтохимик“ 2:2

БаскетболЗагуба с 54:77 допуснаха баскетболистките на „Хасково“ в днешния си домакински мач срещу „Нефтохимик“. Това бе четвъртата среща между двата тима от плейофите на Националната женска баскетболна лига. 

Възпитаничките на Елена Станкова и момичетата на Петко Маринов си размениха по една победа и една загуба като домакини и така с общ резултат 2:2 ще трябва да играят пети решителен мач в Бургас, който да определи бъдещия финалист в първенството.

Публиката в хасковската зала „Дружба“ тази вечер отново шумно подкрепя своите любимки и ги изпрати с продължителни овации въпреки загубата.

Най-добра  за „Хасково“ отново бе Анита Тейлане, която записа 26 точки и 9 борби под коша.  В отбора на гостенките се отличи Олга Дубровина, която също реализира 26 точки.   

Мачът в Бургас е в понеделник, а тимът на червено-белите отново ще разчита на подкрепа от феновете при гостуването им край морето. Ако победи, „Хасково“ има невероятния шанс да се бори за титлата още в първия си сезон в женската баскетболна лига. 

Видео Вижте видео репортаж

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haha
haha
19.04.2013 21:38 21:38

intriga nqmashe v tozi mach a edva li i v burgas shte ima !!!

qni
qni
20.04.2013 11:30 11:30

taq nashta treniorkamalko ima i neshto ne e slusha mn glavata padna li s 20-chki blizo i vika sadqta vinoven ama i ne igrahme kato vchera emi kato ne ste igrali kato vchera kwo iskash intriga nqma da ima v burgas naftata shte gi udari na 100% nqma da ima avanta

Back to top button