Спорт

„Слънце-Уефалона“ стана шампион на Ариана Аматьорска Лига в Хасково

Футболният турнир„Слънце-Уефалона“ е третият шампион на Ариана Аматьорска Лига за 2013 година. Отборът завоюва титлата в Хасково след 6 поредни победи. Момчетата от „Слънце -Уефалона” надделяха във финалната среща над „ALL STARS“ с  3:1 в динамичен и оспорван двубой.

Решителният мач протече равностойно. През втората част уменията на „Слънце-Уефалона” им помогнаха да триумфират накрая заслужено с купата на шампионите. Така „Слънце-Уефалона” си спечели правото да играе на големия финал на Ариана Аматьорска Лига 2013 през юли. Отборът ще представя Хасково и ще се бори за уникалната награда на Ариана – демонстративен мач срещу професионалния шампион на България по футбол за сезон 2012/2013.

Заместник-кметът на община Хасково Минко Ангелов награди първите три места в турнира и връчиха индивидуалните награди. На трето място завърши отборът на „BRIGADA”, който се наложи в малкия финал с 4:2  над „МК Галакси“.

Футболният турнирНай-добрите футболни ентусиасти бяха наградени от организаторите от Ариана с четири индивидуални награди.

„Талант на турнира“ стана Мариан Мънков от „ALL STARS”.  Той  привлече вниманието на спортните специалисти на Ариана със своите качества и умения на терена. Мариан Мънков ще се съревновава с останалите таланти от градовете на големия финал на Ариана. Наградата за националния талант на турнира е пробен период в лагера на шампиона на България за сезон 2012/2013.

Голмайстор на Ариана Аматьорска Лига Хасково стана Росен Стефанов от „Слънце-Уефалона“ с 4 отбелязани попадения. За „най-добър вратар” бе определен  Боян Донев от „ALL STARS”. Наградата за „феърплей” получи Господин Господинов от състава на „BRIGADA”.

58 мача бяха изиграни по време Ариана Аматьорска Лига в Хасково. 58 отбора с 580 аматьори се състезаваха за титлата в града. Непрофесионалните състезатели отбелязаха общо 264 гола в турнира.

Ариана Аматьорска Лига 2013 продължава с мачовете в Пловдив.

Футболният турнир

ALL STARS

Футболният турнир

BRIGADA

Футболният турнир

Господин Господинов

Футболният турнир

Росен Стефанов

Футболният турнир

Мариан Мънков

Футболният турнир

Боян Донев

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ал Гор
Ал Гор
22.04.2013 8:51 8:51

Егати и имената егати и чудото.Все едно сме в Америка

Back to top button