Хасково

Ученическа строителна фирма с приз от международен форум

ФСГ - ХасковоУчебно-тренировъчната фирма „Баш майсторите – Б“ ООД на единадесетокласници от Финансово – стопанската гимназия в Хасково спечелиха трето място за комплексно представяне на фирмата.

Това стана в рамките на ХVІ Международен панаир, организиран от Центъра на Учебно – тренировъчните фирми в средните професионални училища и Международен панаир – Пловдив.

Учениците показаха професионализъм, управленски умения, комуникативност, умения за привличане на клиенти, организираност, оперативност, съобразителност, умение за работа в екип, оригиналност и стил в облеклото, съобщиха от ръководството на хасковската гимназия.

Баш майсторите – Б“ ООД е била единствената фирма с предмет на дейност строителство на жилищни и нежилищни сгради. Тя е била ръководена от екип единадесетокласници.

На Международния панаир участие са взели 130 български и чуждестранни фирми. Тяхната работа е била оценена от високо компетентно жури.

Учениците от ФСГ „Атанас Буров“ са се представили с още една фирма – „Съни банк“ АД. Те ръководиха благотворителна кампания под надслов „Искам бебе“.

ВидеоПовече за инициативата „Искам бебе“ вижте във видео репортажа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Николова
Николова
23.04.2013 13:37 13:37

Браво!Бяхме на това изложение и тези ученици изглеждаха прекрасно…а, са се представили също прекрасно!

Анонимен
Анонимен
24.04.2013 16:46 16:46

Браво! Продължавайте все така!

Back to top button