Хасково

Възрастна жена се нагълта с хапчета след телефонна измама, спасяват я

ImageВъзрастна жена се е нагълтала с голямо количество хапчета след опит за измама по телефона. Тя е била приета с опасност за живота в Многопрофилната болница в Хасково, където в момента е под наблюдение, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Жертва на телефонните измамници по познатата схема този път е станала 78-годишна жена от Димитровград. Към 15 часа вчера по телефона й се обадила непозната жена, която й съобщила, че синът й е направил катастрофа и е убил дете. Непознатата й поискала голяма сума пари.

Старицата се притеснила и изпила 30 успокоителни хапчета. Тя е била приета в 19,30 часа в Центъра за сешна медицинска помощ в Димитровград и след извършени промивки е транспортирана в хасковската болница за наблюдение, тъй като е била с временна опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button