Регион

Свиленград с втора награда от туристическите агенции в Солун

ИзложениетоСвиленград зае престижното второ място на изложението на асоциацията на малките и средни туристически агенции. Събитието се състоя на 22 и 23 април в Солун, Гърция.

Представители на Свиленград бяха Осман Дуру – мениджър на местен хотел, Велко Велев – рекламен издател и преводачът Надя Радева.

На форума участваха 42 населени места от Балканския полуостров. Организаторите дадоха първо място на град Дуръс.

ИзложениетоСвиленградчани са впечатлили гостите и участници с богатството на туристически обект от тракийски и византийски произход, за което са получили второ място. Трети са се наредили молдовците от град Бендери.

Участвахме с 2 сайта – националния, този на ТИЦ-Хасково, фотоси на община Свиленград, книгата на Божидар Димитров на английски език и няколко брошури, показващи хотелите и ресторантите в региона, разказа Велко Велев.

Тримата местни представители са поканили Янис Волукакис, управител на регионалната камара на хотелите в Серес и Драма на посещение в Свиленград, за да се убеди в качеството на местния туристически продукт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button