Хасково

Колективи от 16 града на Фестивала на камерния танц в Хасково

ПресконференциятаКолективи от 16 града пристигат в Хасково за Фестивала на камерния танц и танцовото шоу, който ще се проведе в края на седмицата в областния град. Организатори на събитието са Община Хасково, Младежкия център и Българската спортна танцова федерация.

Форумът ще стартира в петък с български народни танци. Участниците ще играят на сцената на Младежки център. Началото на конкурсната програма е 18:00 часа. За призьорите тази година има осигурени и парични награди. Заявка за участие са дали всички хасковски ансамбли, съобщи хореографът Васко Димов. Председател на журито в първия състезателен ден ще бъде доайенът на хореографите в областта Тодор Стоянов.

В събота и неделя ще бъде надпреварата в танцовите стилове класика, модерн, джаз, етно шоу, латино шоу, танцово шоу и акроджим. Тук сили ще мерят над 200 участници. Първият състезателен ден ще се проведе в зала Дружба от 8:30 часа, а вторият – в Младежки център. Причината за различните сцени, на които танцьорите ще се изявяват, са домакинските мачове на женския баскетболен отбор на Хасково.

Haskovo.info е медиен партньор на ХI Фестивал на камерния танц и танцовото шоу, който тази година е квалификация за Световното първенство по модерн в Полша и Европейското първенство по танцово шоу в Русия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ivanov
Ivanov
25.04.2013 10:36 10:36

Едно не е ясно!Как и защо Община Хасково,Младежкия център, че сега и Haskkovo.info си партнират с една не лицензирана федерация което се вижда от сайта на Министерството на спорта и която харчи парите на Хасковските данакоплатци,а в същото време събира пари за такси участие и лицензи от децата?!

Анонимен
Анонимен
25.04.2013 11:58 11:58

Пак злоба бе! Нали беше важно децата да имат сцена за изява! Какво стана сега. Утре да не се окаже, че и общината не е лицензирана! Престанете да търсите под вола теле! Бъдете над нещата и се радвайте на децата!

Анонимен
Анонимен
04.05.2013 23:10 23:10

zlobari i neshtastnici kolkoto shtesh v tozi esnafski,kompleksarski,selski grandomanski,snobarski,ideotski i t.n.grad?!!!

Back to top button