Хасково

3 коли катастрофираха на булевард „Съединение“

КатастрофатаКатастрофа между три коли затрудни движението по булевард „Съединение“ около 17 часа. Инцидентът стана на кръстовището до Защитеното жилище в Хасково, но се размина само с материални щети по автомобилите.

Най-сериозно пострада БМВ-то на Стоян Панайотов. Той идвал от пресечката и искал да тръгне по булеварда, по който се образувала колона от автомобили. Подадох се да видя дали има коли и в този момент ме блъсна Опел Вектра, разказа Панайотов.

От удара бронята на БВМ-то излетяла и се ударила в друг автомобил – Фолкваген Пасат. Няма пострадали при инцидента.

Дошлите на мястото полицаи тестваха с дрегер шофьорите. Пробите бяха отрицателни.

 Катастрофата  Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.04.2013 22:09 22:09

Панайотов, БМВ-то е голяма кола , значи голям паралия , ама оня с опела не разбира от това. А това кръстовище е с ябсолютна видимост така, че не е необходимо да се правиш на нахален за да минеш.

kokal
kokal
25.04.2013 20:29 20:29

nahalna e maikati 4e te e sabrala ot zemqta i posle te e rodila.Ako si 6ofior nqma da pi6e6 gluposti da si zapalvash vremeto palq4o

Back to top button