Хасково

22-годишен симеоноградчанин задържан за грабеж на златни колиета

Image22-годишен симеоновградчанин е задържан за извършени грабежи, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Хасковските криминалисти са установили, че младежът е извършител на 2 грабежа на златни синджири в областния град. 
В края на миналата седмица, момчето чрез издърпване е откраднало от врата на 44-годишна жена 3-грамовия й синджир. 3 дни по-късно по същия начин е отмъкнал златното колие на 60-годишна хасковлийка. Познатият на органите на реда симеоновградчанин е задържан с полицейска мярка „задържане”.

В ареста на Районното управление на полицията са задържани още двама младежи за кражба на кабели. Те са заподозряни за кражбата на 120 метра захранващ кабел от стълбовете до електромерите на 20 абоната на EVN от началото на април до вчера в село Нова надежда. В хода на работата се е установило, че младежите са извършители на още една кражба на кабел от същото село. Момчетата са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button